Prislista 2020

Det blev inget bokningssystem. Inte den här gången. Så det är papper och penna som gäller. Kontakta mig för att få fördjupad information om stuga eller koja innan du bokar. Presentationer finns.

Se på sidan Erbjudanden vad som är öppet den närmaste tiden. Inför sommaren 2020 kan du gärna formulera dina önskemål, antal personer och antal dygn (minst tre dygn) och om du har allergier eller om du söker boende där hunden får följa med.

Prislista.

Sänd efter en prislista genom att mejla reception@bertejaure.se

Veckohyra.

Vanligen byter man stuga på en bytesdag. Jag har nu söndagar som bytesdag på sommaren. En vecka är den tid man bör lägga på att upptäcka området, med vandringsleder, fiskemöjligheter, matupplevelser, kulturella utflyktsmål, guidade turer, konstvisning och souvenirer. Och givetvis Berättelser.

Där är berättelsen om Blomsterlotta och hennes trädgård en av de möjligheter till en djupare förståelse av vårt område som jag erbjuder. Jodå, det är jag som berättar.

Betalning.

Faktura är det normala sättet att betala för sin stuga eller sitt paket hos mig. Hyran ska vara betald innan man får nyckel till huset.

På fakturan finns mina kontonummer. Dessutom går det bra med Swish. Vindelåforsens Stugby har 123 361 0789.

Om du t ex kommer på att ett bastubad vore skönt, så kan du boka in dig direkt på plats vid dörren på bastun. Betala via Swish (en QR-kod finns på anslaget vid dörren) och hämta nyckeln i receptionen.

Kortbetalning kan jag ordna på de tider då receptionen är öppen. Vi tar emot Visa och Mastercard.

Givetvis finns det fortfarande möjligheten att betala kontant. Men Euro-sedlar tar jag helst inte emot då det kostar mig väldigt mycket att växla in dem.

Olika boendestandard

Hos mig finns det Hus, Koja eller Lägenhet.

De två Lägenheterna är nog de modernaste erbjudanden jag har och de är utrustade för självhushåll vilket gör det lika lätt att bo i dem som hemma. De fem Husen är enkla och erbjuder ”vandrarhemslogi” för dig som vill komma i grupp. Från fem till åtta bäddar. Varje hus har en presentation som gör det lätt att se vad som gäller och vilken utrustning som finns. Observera att Wi-Fi ingår i hyran och att du bokar bastun i två timmar för 200 kr per stuga.

Skicka efter en beskrivning innan du bestämmer dig för vilket hus du vill hyra. Mejla bara till reception@bertejaure.se

En Koja är ett enkelt alternativ för boende nära naturen – de är utrustade för självhushåll, men saknar elström och rinnande vatten. Du värmer kojan med ved, lagar mat på våra gasolkök eller över öppen eld utomhus. Toan är kompostförberedande och nära.

Två av kojorna står inom tvåhundra meter från receptionen och där ingår vår bastu för dusch och hygien.

Fem av kojorna finns vid sjön Bertejaure och ingår i våra fiskepaket.

I vårt företag erbjuder vi Koja, Hus eller Lägenhet.

Fiskecamp

Fiskekojorna ingår i paket som inkluderar roddbåt och flytväst, guidad tur till sjön, och utrustning för självhushåll med bastu och grillplats. Ta med några vänner och ett gott humör.

Prislistan

Årets prislista blir klar i november 2019.

Välkommen till Vindelåforsens Stugby! / Urban Berglund

Read More

Lägenhet 8 – logi för den lilla familjen.

Stuga åtta är en lägenhet i vårt parhus vid skogsbrynet. Här är det nära till naturen och läget upplevs som väldigt avskilt.

Under perioden 8 december 2019 till 8 januari 2020 kan du boka en vecka för 5500 kr eller tre dygn för 3000 kr.

Parkering för en personbil ingår. Stora släpvagnar kostar 200 kr per styck i snöröjningsavgift. Kom ihåg att lösa in dig på skoterlederna genom att betala till Spår och Leder i Ammarnäs.

Idag har ”åttan” två sovrum med vardera en bädd och i allrummet en soffa som går att bädda upp till en dubbelsäng. Så vi säger att det är 2 (+2) bäddar i huset.

Allrummet är rymligt och har matmöbel, soffa och TV. På ena väggen finns en stor karta över Ammarnäs från 1998. Den gjordes av Marita Norin till ett turistprojekt och är ursprungskartan till den informationstavla över byn som hänger vid infarten till byn idag. Ni kommer att se att mycket är sig likt i vår by – även om det gått många år.

Wi-Fi finns på området och ingår i hyran. I anslutning till allrummet är köket – som är utrustat med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare, samt kylskåp. Givetvis diskbänk med varmt vatten. Spisen är med tre plattor och ugn.

Sovrummen har vardera en bädd och dessa är utrustade med täcke, kudde, madrass och läslampa. Bäddsoffan har madrassen till dubbelsängen förvarad i ena delen och de täcken och kuddar du behöver finns i garderoben i närmaste sovrummet.

WC med dusch är nyrenoverad.

I hallen finns städskrubben, så du kan avsluta din vecka med självhushåll genom att städa innan nästa gäst kommer. Vi fyller på med städmaterial och utrustning om det saknas något.

Vid stugan är P-plats för en bil och eluttaget för motorvärmarsladden finns vid ytterdörren. Ni delar gårdsplanen med nummer 9.

Åttan är på fyrtio kvadratmeter. Fullständig beskrivning finns att få. Mejla mig på reception@bertejaure.se

Detta bildspel kräver JavaScript.

Read More

Lägenhet 9 – för en grupp på fyra utan husdjur.

Vi kallar den för stuga nio, fastän det är en lägenhet. Du bor nära naturen i utkanten av vår stugby, nära till bastun och med Wi-Fi som standard.

Under perioden 8 december 2019 till 8 januari 2020 kan du boka en vecka för 7000 kr eller tre dygn för 4000 kr.

Parkering för en personbil ingår. Stora släpvagnar kostar 200 kr per styck i snöröjningsavgift. Kom ihåg att lösa in dig på skoterlederna genom att betala till Spår och Leder i Ammarnäs.

Den har egen toa och eget kök. Det finns två små sovrum och ett stort allrum med en kokvrå. I allrummet kan du också bädda ut soffan så du får en dubbelsäng. Lägenhetens allrum fungerar bra som dubbelrum, eller i kombination med sovrummen som ett hus för den lilla familjen. (4 bäddar +  2 bäddar gör max 6 personer)

Köket har diskbänk och varmt vatten. Det finns kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare och kaffebryggare. Och givetvis porslin för sex personer.

På ytterväggen finns el-uttaget för motorvärmaren och en parkeringsplats för en bil ingår i hyran. Det är nära till skogen och läget upplevs som väldigt avskilt. Gårdsplanen delas med nummer åtta.

Wi-Fi fungerar utmärkt i nian och du kan se nätverkets extender genom fönstret från köksbordet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Read More