På bilden ser du Michael Muller från Tyskland som troget återvänt till fisket vid fjällsjön Bertejaure. Här kan du få några bilder och filmer som beskriver området för dig. Då ser du vad det är han kommer tillbaka till. 

Bertejaure Fiskecamp – vår egen film om erbjudandet vid fjällsjön Bertejaure.

Team Hellström vid sjön Bertejaure  – beskriver några försommardagar när Team Hellström från Västervik hade magiskt fiske under vindstilla dagar.  De är också gamla stamkunder som flitigt återvänt till kojorna för att njuta av äventyret i goda vänners lag. 

Nästa generation Hellström tog året därpå en samling bilder som fokuserar på fisket i hela området- Tack, Jonas för bilderna!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hur har det gått för Michael Muller då?

Kanske undrar du hur det har gått för Michael Muller under de år han besökt oss? Besök gärna hans online-tidning här. Och sommaren 2020 gjorde han en film av sina bilder – klicka här.

Har du blivit nyfiken på Bertejaure Fiskecamp? Gå då vidare till sidan som beskriver mera om vad som ingår i ett paket, var området finns och hur man gör för att boka en upplevelse. (Klicka på länken nedan.)

Välkommen till Bertejaure Fiskecamp!

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.