Vi är ett säsongskafé som har öppet under sommaren, vintern (jul/nyår) och påsk. Alla bakverk är laktosfria utom pralinerna och vi har även en del mjölk- och glutenfritt. Varje säsong har sina bakverk, kom in och prova!

Massor av godsaker på hyllorna

Hembakat.

På Kafé Vindelälvan serverar vi hembakta kakor, bullar, raw food bakelser och andra bakelser samt egna chokladpraliner och smörgåsar till kaffe, te, varm choklad eller dricka.

Gårdsbutik.

Vi har försäljning av Bertejauregröt, Vindelälvsgröt och Fattnoe Kräm, hemgjorda gratulationskort, kultur och souvenirer från orten. Dessutom säljer vi skulpturer, smycken och böcker av konstnären Marita Norin.

Allt detta finner du i den åttkantiga Kärlekens Tröskloge vid Vindelåforsens Stugby i Ammarnäs.

Öppettider

Närmaste tiden har vi öppet:

Söndagen 31 januari kl 12:00 – 16:00
Söndagen 14 februari (Alla hjärtans dag) kl 12:00 – 16:00
Söndagen 28 februari kl 12:00 – 16:00

Vi har dessutom en extra utlämningsdag den 16 februari (Fettisdagen) då man kan beställa sin egen semmellåda för endast 100 kr styck.

På grund av Covid 19 – högst åtta personer i lokalen. Vi följer Statsministerns uppmaning. Om vi har fullt, vänta på din tur eller handla take-away.

På grund av Covid 19 – Beställ per telefon

Nu när Corona ökar igen (dock inte i Sorsele kommun vad vi vet) så har vi pratat om vad vi kan göra för att minska riskerna med att gå på kafé. Ett sätt är att vi även kan ta emot beställningar som vi sedan levererar vid en överenskommen tid i vår busskur med betalning via swish. Inga mänskliga kontakter är då nödvändiga – man sitter kvar i sin bil tills ”kusten är klar” och hämtar sin påse.

Vi är villiga att prova om det är så att det finns ett behov av detta. Utlämning sker efter överenskommelse.
Skicka ett sms på 070-2306115 minst två dagar innan.

Du kan alltid fråga om du vill beställa något annat än det som är uppräknat. Med en veckas förvarning kan vi baka 10-bitars tårta 200 kr eller 16-bitars tårta 250 kr.

Kärlekens tröskloge i vinterskrud


Ytterligare öppettider 2021 återkommer vi till.

Du finner oss på Facebook: Vindelåforsens Stugby & Kafé Vindelälvan
och Instagram: kafe_vindelalvan

Hjärtligt välkomna! Christina & Urban på Kafé Vindelälvan