Vi har ett specialerbjudande till familjer/vänner som reser till Ammarnäs med buss. Ni får 20,24 % rabatt på ordinarie priset för en stuga då alla i sällskapet åker buss.

Prisexempel:

Lägenhet med två bäddar, (ordinarie pris 5900 kr per vecka) 4 705,84 kr

Erbjudandet gäller:

På ordinarie stughyra från och med den 12 februari t o m den 26 april 2024. Det gäller för veckohyra med fri bytesdag, utom under påsken då våra ordinarie perioder gäller. (se ”special” på prislistan)

Vi har gjort ett flygblad, så ni kan ladda ned och läsa i lugn och ro.

Idag är det den 10 februari, och solen börjar färga vardagen mera och mera. Inga vårkänslor ännu, men det blir ljusare och ljusare för var dag som går. Vårvintern står för dörren.

Här följer några exempel på egna äventyr, eller guidade turer, som vi kan erbjuda i Ammarnäs:

För att uppleva vår fjällby, så vandrar vi två kilometer in till Potatisbacken, Kyrkan och utställningen Naturum. Ni kan möta mig, som guide, eller en annan av våra certifierade guider i vår guideförening. Ammarnäs har en intressant historia.

Vid bra väder kan vi besöka en gård som visar hur människorna levde och brukade jorden på 1800-talet. Turen går med snöskoter.

För att uppleva skogen, så går vi tillsammans en kort vandring bakom stugbyn. Vi gör en promenad i dagsljus och en på natten, eller kvällen. När det är mörkt så går vi med facklor. Givetvis går stigen i vår egen skog och vi har skogen för oss själva. Målet för vår promenad är en slåtteräng, en öppen plats bland träden, så vi kan se hela himlen. Ostörda av gatlyktorna.

För att uppleva fjällen kan vi ta en tur med företagets snöskoter. Ni åker med mig i en stor kälke och sitter på renskinn. Vi åker uppströms Vindelälven och målet är Biergenis (Björkfjället) där vi tittar på utsikten och ser en arbetsplats för renskötseln. Vid stark kyla ser vi på bilder och lyssnar på berättelser i vårt Kafé i stället.

Väder-weekend.

Gör ett miljöombyte – upplev vädret, hur det än bär sig åt! Ta en promenad, ja svårare är det inte.

Om du vill lämna bilen hemma – för klimatets skull – så möter vi er vid busshållplatsen nere i byn. Då kan vi ta er packning till boendet om ni vill börja uppleva fjällbyn – utan strapatserna att bära själv.

Kultur-weekend.

Vill du veta mera om hur fjällbyn överlevde svälten 1868, turismens intåg 1939 eller industrialismen på 1960-talet? Vi kan ordna en Kulturhistorisk vandring genom byn.

Ett exempel på boende hos oss:

Nian – en lägenhet i ett parhus vid skogens rand. Avskilt, men ändå nära.

Köksavdelning med kyl, spis och diskbänk. Allrum med soffa TV och matmöbel. Toa med dusch. Enskild ingång. Två sovrum.

Här ser vi matbordet – eller projektbordet om du behöver tid för ditt arbete. Wi-fi finns i boendet. Lakan och handdukar ingår i hyran. Parkering för bilen också.

Veckohyra – med 20,24% rabatt

Givetvis rekommenderar vi en lång vila i fjällmiljö – med familjen eller på egen hand. En vecka är nog också en alldeles för kort tid. För här finns mycket att vara med om, under tiden du vilar ut. Så från 12 februari till 26 april 2024 ger vi en rejäl rabatt till dig som tar bussen till fjällen.

Unna dig en vecka – då hinner du varva ned.

Enstaka dygn kan endast bokas 48 timmar i förväg.

Bertejaure Gård presenterar sina erbjudanden i ett skyltfönster – som du hittar under fliken GÅRDENS PRODUKTER .

Urban Berglund, stugvärd och guide.

Bertejaure Gård – så bokar du logi.

Jag tillämpar bokning utan digitala mellanhänder – till mig får du gärna ringa. Då kan du få hjälp med din bokning av företagets logi i Ammarnäs, eller fiskepaketen vid fjällsjön Bertejaure.

Urban Berglund heter jag och har telefon 070-611 03 01, du kan förvänta dig svar under kontorstid, men om jag är förhindrad att svara på grund av andra arbeten, så sänder du ett meddelande, talar in ett svar, eller mejlar via företagets kontaktformulär dygnet runt.

Vi är medlemmar i Bo på Lantgård och har erbjudit boende i stugor sedan 1980. Vill du lära dig mera om Vindelåforsens stugby i Ammarnäs – klicka då på knappen här nedan. Här finns mera information om hur du bor hos oss. Välkommen!

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.