Georgsvägen är vår utfartsväg för hemmanet Bertejaur som ligger 10 km öster om Ammarnäs. Du kan vandra Georgsvägen från Norra Ammarnäs och komma fram till Engelbertskojan och låta din fiskeupplevelse ha sitt basläger där.

Du kan boka ett tredagarspaket direkt i vårt system – men kom i håg att bytesdagar är fredagar och måndagar. För byte annan dag – kontakta mig på e-posten.

Koja för självhushåll, karta så du hittar dit, fiskekort på statens vatten, fiskekort på byalagets vatten, lakan och handduk, roddbåt med flytvästar för upp till tre personer, gasol, ved, kompostförberedande toa, försäkringar och naturupplevelser varje dag – allt detta ingår i detta paket som vi provar ut under sommaren 2020.

Paketet kostar 2970.- för en person, 4500.- för två och 5700.- för tre. Det gör ett dygnspris från 650.- till 990.- beroende på gruppen du ingår i. Bara under 2020.

Sjön Bertejaure, ett område med ett trettiotal tjärnar och den vindlande Rakkaurebäcken – välkommen till hållbart fiske vid fjällets fot. Bertejaure Fiskecamp har funnits sedan 1964.

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.