Breidabäckskojan som den såg ut 1969

Kojan vid Breidabäcken uppfördes 1961-62 och målades i olja år 1969 av min farbror. Målningen får symbolisera hur viktigt det är med bilder inom turismen. Bilder som beskriver den stuga du kan hyra till din semester. Bilder som gör att du får ett beslutsunderlag och kan bli nöjd med din vistelse hos mig. Det här med information är en konst. Och det är dina frågor och önskemål som visar vägen – fråga ofta.

Hur går en bokning till?

Hos Vindelåforsens Stugby sköter jag idag allt. Från reparationer och tvätt, till städning, marknadsföring och – Bokning. Hos mig bokar du genom att få kontakt med mig – vare sig mera eller mindre.

Jag vill veta att du har fått full information om det boende du bokat, så det kan bli ett mejl eller två innan vi har förstått varandra. Hellre en fråga för mycket, än att vi ska missförstå varandra. Du får alltid en beskrivning av stugan, eller paketet, att ta ställning till. De flesta husen finns beskrivna på flygblad, som jag sänder dig som pdf-filer.  Och mitt jobb är att svara på frågor.

Under rubriken “erbjudanden” kommer det att finnas text och bild om husen, fiskepaketen, berättelserna och de guidade turerna. Där kommer du att få en aning om vad det är du köper. Det är bra om du berättar för mig vilka förväntningar du har på din vistelse så jag kan leta det som bäst motsvarar det du behöver.

När du bestämt dig för att nappa på det jag erbjudit, så kommer en bokningsbekräftelse till dig. På e-posten, eller som vanligt brev. I undantagsfall kan jag sända dig en sms med uppgifterna – t ex om du saknar e-postadress. På bokningsbekräftelsen finns våra bokningsbestämmelser och uppgifter om hur och när betalning ska ske.

Hur går det till att betala?

Jag fakturerar stughyra i förskott.  När din stughyra är betald så får du anvisningar om var nyckel finns att hämta.

Om betalning inte kan ske med faktura, så har jag kortläsare så du kan betala med kreditkort/bankkort hos mig. Givetvis får du kvitto.

Jag tar också emot kontant betalning. T ex om du kommit hit spontant och jag råkar ha en stuga ledig så är kontanter fortfarande ett bra betalningsmedel.  Givetvis får du en kontantnota som kvitto på betalningen.

På bokningsbekräftelsen finns angivet att en reserverad stuga bara är bokad om jag fått ett förskott. I så fall följer fakturan på förskottsbeloppet med Bokningsbekräftelsen. Om du bokar cirka 30 dagar före ankomst, eller närmare, så kommer istället fakturan på hela hyran i samband med bokningsbekräftelsen.

Om det juridiska.

OBS! Att du reserverat stugan genom ett telefonsamtal är ingen bokning. Först när du fått skriftligt av mig och betalt förskottet – eller hela hyran – så har vi ett avtal – en bokning. OBS! Läs bokningsbestämmelserna på Bokningsbekräftelsen så du vet vilket sorts avtal vi har.

Priserna.

Med jämna mellanrum kommer jag med nya prislistor. Du kan ladda ned dem som pdf-filer. Den senaste hittar du här nedan:

sommarpris 2018

 

Hur får du kontakt med mig?

Mejladressen till kontoret är reception snabela bertejaure punkt se.

Min telefon är +46 (0)70 6110301

Du kan också använda kontaktformuläret på den här hemsidan.

Urban Berglund