Blomsterlotta i sin trädgård.

Jodå, det brukar bli sommar – igen. Det är svårt att förstå, när  snön hänger över taken så att mina hus liknar maränger. Åtminstone planerar jag för det. För en sommar, alltså.

Prislista.

Vintern 2019 ska jag trimma in ett bokningssystem för stugbyn och våra andra erbjudanden. Du kommer att se när det finns på sidan.

Har du behov av en stuga eller en lägenhet så kan du höra av dig på mejl eller telefon så får vi komma överens om ett pris. Från den 25 januari finns enstaka erbjudanden redo för semesterfirare. Från den 1 april borde även några av husen finnas tillgängliga.

Full fart på det nya bokningssystemet räknar jag med att det ska vara den 1 juni 2019.

Veckohyra.

Vanligen byter man stuga på en bytesdag. Jag har nu söndagar som bytesdag på sommaren. En vecka är den tid man bör lägga på att upptäcka området, med vandringsleder, fiskemöjligheter, matupplevelser, kulturella utflyktsmål, guidade turer, konstvisning och souvenirer. Och givetvis Berättelser. Där är berättelsen om Blomsterlotta och hennes trädgård en av de möjligheter till en djupare förståelse av vårt område som jag erbjuder. Jodå, det är jag som berättar.

Betalning.

Det har blivit allt svårare med kontanter. Något som jag anpassat mig till genom att ordna en kortläsare, så du ska kunna betala med kort. Nu kan du också sända din betalning direkt till mitt giro när du får min faktura. Och du kan sända betalning via Swish om det passar dig bäst. Vindelåforsens Stugby har 123 361 0789. Det här gör det enkelt att betala för en bok eller ett bastubad och souvenirer. Givetvis finns det fortfarande möjligheten att betala kontant. Men om jag hinner med, så är faktura standardsättet att betala för logi hos mig.

Olika standard

Hos mig finns det Hus, Koja eller Lägenhet. Lägenheterna är nog de modernaste erbjudanden jag har och de är utrustade för självhushåll vilket gör det lika lätt att bo i dem som hemma. Husen är enkla och erbjuder ”vandrarhemslogi” för dig som vill komma i grupp. Från fem till åtta bäddar. Varje hus har en presentation som gör det lätt att se vad som gäller och vilken utrustning som finns. Skicka efter en beskrivning innan du bestämmer dig för vilket hus du vill hyra. Mejla bara till reception@bertejaure.se

Så var det det här med Kojor. Jag har två kojor inom hörhåll från receptionen – och de är utrustade för självhushåll, men saknar elström och rinnande vatten. För några är detta så exklusivt så det borde kosta extra. För andra så är det för primitivt att hålla värmen i kojan med vedeldning, eller att hämta vatten i dunk för att kunna borsta tänderna. Men du väljer. Här finns Koja, Hus eller Lägenhet.

Fiskecamp

Priserna för att hyra koja vid sjön Bertejaure är inte angivna. Fiskekojorna ingår i paket där priset inkluderar roddbåt, guidad tur, flytväst, ett av två fiskekort och en koja vid stranden av sjön med bastu och grillplats. Allt som behövs för självhushållet finns. Ta med några vänner och ett gott humör.

Prislistan

Här kommer du att hitta nya prislistan då den blivit klar. Under vintern 2019 kommer jag att omorganisera en hel del, så bokar du under 2018 så behåller du det gamla priset.

Notera att Wi-Fi ingår i hyran och att du kan hyra ett bastubad för 200 kr per stuga i en tvåtimmarsperiod.

Välkommen till Vindelåforsens Stugby! / Urban Berglund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.