Det blev inget bokningssystem. Inte den här gången. Så det är papper och penna som gäller. Kontakta mig för att få fördjupad information om stuga eller koja innan du bokar. Presentationer finns.

Se på sidan Erbjudanden vad som är öppet den närmaste tiden. Inför sommaren 2020 kan du gärna formulera dina önskemål, antal personer och antal dygn (minst tre dygn) och om du har allergier eller om du söker boende där hunden får följa med.

Prislista.

Sänd efter en prislista genom att mejla reception@bertejaure.se

Veckohyra.

Vanligen byter man stuga på en bytesdag. Jag har nu söndagar som bytesdag på sommaren. En vecka är den tid man bör lägga på att upptäcka området, med vandringsleder, fiskemöjligheter, matupplevelser, kulturella utflyktsmål, guidade turer, konstvisning och souvenirer. Och givetvis Berättelser.

Där är berättelsen om Blomsterlotta och hennes trädgård en av de möjligheter till en djupare förståelse av vårt område som jag erbjuder. Jodå, det är jag som berättar.

Betalning.

Faktura är det normala sättet att betala för sin stuga eller sitt paket hos mig. Hyran ska vara betald innan man får nyckel till huset.

På fakturan finns mina kontonummer. Dessutom går det bra med Swish. Vindelåforsens Stugby har 123 361 0789.

Om du t ex kommer på att ett bastubad vore skönt, så kan du boka in dig direkt på plats vid dörren på bastun. Betala via Swish (en QR-kod finns på anslaget vid dörren) och hämta nyckeln i receptionen.

Kortbetalning kan jag ordna på de tider då receptionen är öppen. Vi tar emot Visa och Mastercard.

Givetvis finns det fortfarande möjligheten att betala kontant. Men Euro-sedlar tar jag helst inte emot då det kostar mig väldigt mycket att växla in dem.

Olika boendestandard

Hos mig finns det Hus, Koja eller Lägenhet.

De två Lägenheterna är nog de modernaste erbjudanden jag har och de är utrustade för självhushåll vilket gör det lika lätt att bo i dem som hemma. De fem Husen är enkla och erbjuder ”vandrarhemslogi” för dig som vill komma i grupp. Från fem till åtta bäddar. Varje hus har en presentation som gör det lätt att se vad som gäller och vilken utrustning som finns. Observera att Wi-Fi ingår i hyran och att du bokar bastun i två timmar för 200 kr per stuga.

Skicka efter en beskrivning innan du bestämmer dig för vilket hus du vill hyra. Mejla bara till reception@bertejaure.se

En Koja är ett enkelt alternativ för boende nära naturen – de är utrustade för självhushåll, men saknar elström och rinnande vatten. Du värmer kojan med ved, lagar mat på våra gasolkök eller över öppen eld utomhus. Toan är kompostförberedande och nära.

Två av kojorna står inom tvåhundra meter från receptionen och där ingår vår bastu för dusch och hygien.

Fem av kojorna finns vid sjön Bertejaure och ingår i våra fiskepaket.

I vårt företag erbjuder vi Koja, Hus eller Lägenhet.

Fiskecamp

Fiskekojorna ingår i paket som inkluderar roddbåt och flytväst, guidad tur till sjön, och utrustning för självhushåll med bastu och grillplats. Ta med några vänner och ett gott humör.

Prislistan

Årets prislista blir klar i november 2019.

Välkommen till Vindelåforsens Stugby! / Urban Berglund

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.