Stuga åtta är en lägenhet i vårt parhus vid skogsbrynet. Här är det nära till naturen och läget upplevs som väldigt avskilt.

Under perioden 8 december 2019 till 8 januari 2020 kan du boka en vecka för 5500 kr eller tre dygn för 3000 kr.

Parkering för en personbil ingår. Stora släpvagnar kostar 200 kr per styck i snöröjningsavgift. Kom ihåg att lösa in dig på skoterlederna genom att betala till Spår och Leder i Ammarnäs.

Idag har ”åttan” två sovrum med vardera en bädd och i allrummet en soffa som går att bädda upp till en dubbelsäng. Så vi säger att det är 2 (+2) bäddar i huset.

Allrummet är rymligt och har matmöbel, soffa och TV. På ena väggen finns en stor karta över Ammarnäs från 1998. Den gjordes av Marita Norin till ett turistprojekt och är ursprungskartan till den informationstavla över byn som hänger vid infarten till byn idag. Ni kommer att se att mycket är sig likt i vår by – även om det gått många år.

Wi-Fi finns på området och ingår i hyran. I anslutning till allrummet är köket – som är utrustat med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare, samt kylskåp. Givetvis diskbänk med varmt vatten. Spisen är med tre plattor och ugn.

Sovrummen har vardera en bädd och dessa är utrustade med täcke, kudde, madrass och läslampa. Bäddsoffan har madrassen till dubbelsängen förvarad i ena delen och de täcken och kuddar du behöver finns i garderoben i närmaste sovrummet.

WC med dusch är nyrenoverad.

I hallen finns städskrubben, så du kan avsluta din vecka med självhushåll genom att städa innan nästa gäst kommer. Vi fyller på med städmaterial och utrustning om det saknas något.

Vid stugan är P-plats för en bil och eluttaget för motorvärmarsladden finns vid ytterdörren. Ni delar gårdsplanen med nummer 9.

Åttan är på fyrtio kvadratmeter. Fullständig beskrivning finns att få. Mejla mig på reception@bertejaure.se

Detta bildspel kräver JavaScript.

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.