Stuga åtta är en lägenhet i vårt parhus vid skogsbrynet. Här är det nära till naturen och läget upplevs som väldigt avskilt.

Huset byggdes 1983 och det finns två lägenheter där – åttan är den ena.  Idag har vi två sovrum med vardera en bädd och i allrummet en soffa som går att bädda upp till en dubbelsäng. Så vi säger att det är 2 (+2) bäddar i huset.

Allrummet är rymligt och har matmöbel, soffa och TV. På ena väggen finns en stor karta över Ammarnäs från 1998. Den gjordes av Marita Norin till ett turistprojekt och är ursprungskartan till den informationstavla över byn som hänger vid infarten till byn idag. Ni kommer att se att mycket är sig likt även om det gått många år.

Wi-Fi finns på området och ingår i hyran. I anslutning till allrummet är köket – som är utrustat med mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare, samt kylskåp. Givetvis diskbänk med varmt vatten. Spisen är med tre plattor och ugn.

Sovrummen har vardera en bädd och dessa är utrustade med täcke, kudde, madrass och läslampa. Bäddsoffan har madrassen till dubbelsängen förvarad i ena delen och de täcken och kuddar du behöver finns i garderoben i närmaste sovrummet.

WC med dusch är nyrenoverad.

I hallen finns städskrubben, så du kan avsluta din vecka med självhushåll genom att städa innan nästa gäst kommer. Vi fyller på med städmaterial och utrustning om det saknas något.

På ytterväggen finns motorvärmaruttaget och P-plats för en bil. Ni delar gårdsplanen med nummer 9.

Åttan är på fyrtio kvadratmeter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.