Vi öppnade kaféet år 2019 i den unika åttkantiga logen invid Nolsivägen i Ammarnäs. 2023 tog vi med oss idén om vårt Kafé ut i snön en fin januaridag. Foto: Zandra i Varpsjö AB

Kärlekens Tröskloge är vårt eget kulturhus i Ammarnäs.  Det är platsen för Kafé Vindelälvan där vi serverar hembakat, hemkokt och hemtrevligt! Menyn har några bästsäljare – som sommarens rabarberkakor och vinterns brownies och vi har alltid kanelbullar, lyx-räksmörgås samt några nyheter eller överraskningar.

I kulturhuset arrangerar vi upplevelser,  bildvisningar och konstutställningar.  Den lilla konferensen kan också hitta en plats hos oss. Och vi brinner för kulturarrangemang.

En speciell sorts upplevelse som vi kan erbjuda kallar vi för ”Kafferep” – berättelser, sång och musik på olika teman. Både Christina och Urban är goda berättare – och med sju sorters kakor blir det magiskt.

Det är också platsen för Berättardagarna i Ammarnäs som genomförs varje år i slutet av vecka 10. Mer info på Ammarnäs Berättare och kulturguider

Bilden visar dörren till Kulturhuset Kärlekens Tröskloge
Kulturhus i åtta väderstreck – Kärlekens Tröskloge är en berättarteater och mycket mera.

Vindelälvans Gårdsbutik ett skåp som är något av den minsta gårdsbutik som finns där vi säljer böcker från orten, souvenirerna Pärbacksgubben och Vindelälvan, samt annat småskaligt, däribland vårt mathantverk. Läs mer om Kaféet HÄR.

About The Author: baAdmin

Jag är dramapedagogen som flyttade hem till fjällen och nu bygger upp Bertejaure Gård tillsammans med Christina Öster.